Pričajte engleski samouverenoTo možete sa našim američkim predavačima

Probajte besplatno, čas u vrednosti od 16,90 €

PROBAJTE TEHESO

Pričajte engleski samouverenoTo možete sa našim američkim predavačima

Probajte besplatno, čas u vrednosti od 20.90 €

PROBAJTE TEHESO

S nama možete naučiti engleski jezik

Bilo ko

Sa nama uče svi, bez obzira na Vaš trenutni nivo znanja engleskog; deca, odrasli, studenti i direktori kompanija.

Bilo gde

Učite sa bilo kojeg mesta, treba Vam samo pristup internetu. Imamo tehnologiju za stabilnu i interaktivnu konekciju.

Bilo kada

Organizujte svaki čas prema svojim potrebama i slobodnom vremenu. Vi birate vreme i datum.

PROBAJTE TEHESO

Oni su naši predavači

Profesionalni nastavnici

Profesionalni nastavnici su iskusni američki diplomirani predavači, koji poseduju TESOL, TEFL i druge diplome i akreditovane licence izdate u Sjedinjenim Američkim Državama.

Janette
Libral, Kansas, USA
Master diploma u obrazovanju

Specijalizovani konsultanti

Specijalizovani konsultanti su obrazovani Amerikanci, koji poseduju različite diplome i iskustvo u različitim oblastima, spremni da Vam pomognu da poboljšate svoj nivo znanja engleskog jezika kroz razgovore u Vašoj oblasti rada.

Kim
Niagara Falls, New York, USA
Master diploma u biznisu i trgovini

Studenti Pedagogije

Studenti Pedagogije su studenti prestižnih američkih univerziteta, koji se obrazuju da postanu licencirani predavači.

Michele
San Antonio, Texas, USA
Student specijalnog obrazovanja

Tutori

Tutori su Amerikanci kojima je engleski maternji jezik. Oni su spremni da Vam pomognu da poboljšate svoje znanje engleskog jezika kroz razgovore zasnovane na Vašim interesima i poljima rada.

Lindsay
Los Angeles, California, USA
Diploma osnovnih studija psihologije

i mnogi drugi...

Lista profesora

Cenovnik

Odaberite dužinu trajanja časa, 30, 60 ili 90 minuta.

Porez uključen u cenu.

Kako TEHESO funkcioniše

1.

Prijavite se i odaberite Vašeg predavača.

Pogledajte izbor predavača i njihovo predstavljanje i odaberite savršenog za Vas.

2.

Kupite kredite i rezervišite svoje časove.

Pogledajte raspored Vašeg predavača i odaberite vreme i datum koji Vama odgovaraju.

3.

Počnite sa učenjem.

Povežite se i pričajte sa Vašim predavačem kroz našu privatnu platformu i ostvarite svoje ciljeve.

Šta nas čini jedinstvenim

Profesionalni američki predavači i mentorstvo svetske klase

Imamo intenzivnu obuku za nastavnike i razvoj sopstvenog obrazovnog programa, savetovanog od strane Dr Michael Carter, svetskog lidera u obrazovnoj tehnologiji i bivšeg savetnika Steve Jobs u Apple.

Usredsređeni razgovori

Vaše vreme je dragoceno. Ne trošite ga hvatajući beleške. Predavač će upisivati sve nove reči i izraze u naš T-Chat. Poslednjih 5 minuta svakog časa predavač zadržava za pisanje povratnih informacija, rezimiranje tema i dodeljivanje zadataka. Izveštaj ćete dobiti odmah nakon predavanja putem e-pošte.

Jednostavno zakazivanje

Kreirajte svoj lični raspored. Bez obzira da li zakazujete časove za svoju kompaniju, porodicu ili lično za Vas, sve možete uraditi u svega nekoliko poteza u našem sistemu online rezervacija. Organizovanje učenja nikad nije bilo jednostavnije.

Ušteda vremena

Da li ste umorni od putovanja kroz grad? Pokušajte učenje uz TEHESO – jednostavno odaberite vreme koje Vam odgovara i povežite se sa svojim omiljenim predavačem od kuće, na odmoru ili tokom poslovnog puta.

Iskustva

Martina

Kada sam videla Vaš KIDEO projekat, podučavanje dece uz Amerikance kojima je engleski maternji jezik, odmah sam pomislila da bi to bilo veoma korisno i za odrasle. Kada se ukazala ta mogućnost, nisam se ustručavala i odmah sam je isprobala. Ovakav način učenja je absolutno idealan za mene, potrebno mi je da razumem i pričam sa ljudima kojima je engleski maternji jezik. Ukoliko ne mogu da se setim prave reči tokom časa, moram da opišem šta želim da kažem i nađem način da me predavač razume. To je ono što me motiviše u učenju jezika. Hvala Vam i želim Vam mnogo novih korisnika.

Robin

Ovo je moja druga godina kako koristim TEHESO. Često sam putovao u Sjedinjene Američke Države tokom prošle godine. Zahvaljujući časovima sa mojoj nastavnicom Kim, više nemam strah od pričanja engleskog, stekao sam samopouzdanje. Nameravam da nastavim da učim. Želim da moj Engleski bude mnogo bolji, a ne samo na nivou gde me ljudi razumeju.

David

Komunikacija sa predavačem, kome je engleski maternji jezik, mi je pokazala pravi način izgovora. Nastavnici su vrlo empatični i mogu Vam daljinski pomoći kako u govoru, tako i u pisanoj formi. Preporučio bih učenje uz TEHESO.

Barbora

Ovo je upravo način učenja engleskog koji sam čekala godinama. Pošto ja često putujem u inostranstvo i radim sa ljudima iz svih delova sveta, više volim da učim od nekoga kome je engleski maternji jezik. Zbog obima posla, nisam u mogućnosti da pohađam kurseve engleskog. Uz TEHESO, ja biram vreme svojih časova u skladu sa svojim obavezama. Imam fantastičnog predavača sa kojim mogu da razgovaram o svakodnevnim temama, kao i o poslu. Definitivno bih svakome preporučila TEHESO.

Marketa

Pohađala sam nekoliko kurseva engleskog sa českim predavačima koji mi nisu značajno pomogli. Bila sam uzbuđena zbog mogućnosti da razgovaram sa ljudima kojima je engleski maternji jezik. Uvek sam se ustručavala da pričam i bila sam veoma tiha. Nelagodnost je nestala tokom prvog časa. Znam da moja gramatika i dalje nije perfektna, ali mi to više ne predstavlja problem da komuniciram. Časovi su zabavni, predavači veoma profesionalni, prijatni i znaju da motivišu. Definitivno bih preporučila učenje uz TEHESO.

Pretplata na TEHESO PLUS

Učenje engleskog uz nas je prirodno i lako. Pomoći ćemo Vam da steknete neophodno samopouzdanje prilikom razgovora. Pretražujte, zabavite se i učite engleski sa nama u bilo koje vreme, bilo gde i koliko dugo Vi želite.

  • Tematske lekcije
  • Audio zapisi
  • Video i jasna grafika

Izaberite dužinu pretplate na

TEHESO u medijima

Dobijate prvi čas BESPLATNO i bez obaveza! Probajte Teheso Kraj